Thursday, October 3, 2013

Mashed Potato i-Mukmin with Gravy

MASHED POTATO WITH GRAVY (250g)

-Dibuat menggunakan kentang asli bagi mewujudkan rasa yang lemak dan berkrim.
-Sentiasa mengekalkan rasa dan kualiti.
-Mudah dan senang untuk disediakan.terutama untuk anda yang sibuk dan tiada masa di dapur.
-hanya sepeket untuk seisi keluarga.
-Mempunyai sijil HALAL.
-Lazat untuk dimakan bila-bila masa sahaja.
-Rasa yang boleh menggantikan kentang sebenar
-97% fat free
-rasanya hampir sama dengan mashed potato sebuah restoran makanan segera
-mempunyai sijil halal JAKIM


CARA PENYEDIAAN MASHED POTATO:

Bancuhkan 200g mashed potato powder dengan air panas, kacau sebati dan hidangkan bersama gravy.


CARA PENYEDIAAN GRAVY(50g ):

Bancuhkan gravy powder dengan air panas dan kacau hingga sebati. masukkan air panas sedikit demi sedikit sehingga mencapai kepekatan dan konsestensi yang anda inginkan. tuangkan diatas mashed potato.

Nota : kurangkan air panas untuk mendapat mashed potato yg kental dan lebihkan air panas untuk mendapatkan mashed potato yg lembut.  
- See more at: http://muslimniaga.com.sg/?li=9&p=mashed_potato_gravy#sthash.twMHY6vr.dpuf
MASHED POTATO WITH GRAVY (250g)

-Dibuat menggunakan kentang asli bagi mewujudkan rasa yang lemak dan berkrim.
-Sentiasa mengekalkan rasa dan kualiti.
-Mudah dan senang untuk disediakan.terutama untuk anda yang sibuk dan tiada masa di dapur.
-hanya sepeket untuk seisi keluarga.
-Mempunyai sijil HALAL.
-Lazat untuk dimakan bila-bila masa sahaja.
-Rasa yang boleh menggantikan kentang sebenar
-97% fat free
-rasanya hampir sama dengan mashed potato sebuah restoran makanan segera
-mempunyai sijil halal JAKIM


CARA PENYEDIAAN MASHED POTATO:

Bancuhkan 200g mashed potato powder dengan air panas, kacau sebati dan hidangkan bersama gravy.


CARA PENYEDIAAN GRAVY(50g ):

Bancuhkan gravy powder dengan air panas dan kacau hingga sebati. masukkan air panas sedikit demi sedikit sehingga mencapai kepekatan dan konsestensi yang anda inginkan. tuangkan diatas mashed potato.

Nota : kurangkan air panas untuk mendapat mashed potato yg kental dan lebihkan air panas untuk mendapatkan mashed potato yg lembut.  
- See more at: http://muslimniaga.com.sg/?li=9&p=mashed_potato_gravy#sthash.twMHY6vr.dpuf
Assalammualaikum.

Mashed Potato with Gravy






CARA PENYEDIAAN MASHED POTATO:

Bancuhkan 200g mashed potato powder dengan air panas, kacau sebati dan hidangkan bersama gravy.


CARA PENYEDIAAN GRAVY(50g ):

Bancuhkan gravy powder dengan air panas dan kacau hingga sebati. masukkan air panas sedikit demi sedikit sehingga mencapai kepekatan dan konsestensi yang anda inginkan. tuangkan diatas mashed potato.

Nota : kurangkan air panas untuk mendapat mashed potato yg kental dan lebihkan air panas untuk mendapatkan mashed potato yg lembut.  
  





Makan kentang saja pun dah cukup sedap.
Rasa memang tidak mengecewakan.
Sekali cuba pasti nak lagi!

Harga Jualan 
1 pek = RM14
Kos poslaju :RM6

Beli 2 pek =RM28
Kos poslaju =8

whatsApp : 010 5127580
email : erranis@gmail.com
https://www.facebook.com/auniariff

COD : Bukit Jalil, IOI Mall, Giant Kinrara, Petronas Sg Besi, Petronas kampung Jawa,Klang.
atau
Di Pasar Karat Stadium Shah Alam setiap pagi Ahad.

MASHED POTATO WITH GRAVY (250g)

-Dibuat menggunakan kentang asli bagi mewujudkan rasa yang lemak dan berkrim.
-Sentiasa mengekalkan rasa dan kualiti.
-Mudah dan senang untuk disediakan.terutama untuk anda yang sibuk dan tiada masa di dapur.
-hanya sepeket untuk seisi keluarga.
-Mempunyai sijil HALAL.
-Lazat untuk dimakan bila-bila masa sahaja.
-Rasa yang boleh menggantikan kentang sebenar
-97% fat free
-rasanya hampir sama dengan mashed potato sebuah restoran makanan segera
-mempunyai sijil halal JAKIM


CARA PENYEDIAAN MASHED POTATO:

Bancuhkan 200g mashed potato powder dengan air panas, kacau sebati dan hidangkan bersama gravy.


CARA PENYEDIAAN GRAVY(50g ):

Bancuhkan gravy powder dengan air panas dan kacau hingga sebati. masukkan air panas sedikit demi sedikit sehingga mencapai kepekatan dan konsestensi yang anda inginkan. tuangkan diatas mashed potato.

Nota : kurangkan air panas untuk mendapat mashed potato yg kental dan lebihkan air panas untuk mendapatkan mashed potato yg lembut.  
- See more at: http://muslimniaga.com.sg/?li=9&p=mashed_potato_gravy#sthash.twMHY6vr.dpuf
MASHED POTATO WITH GRAVY (250g)

-Dibuat menggunakan kentang asli bagi mewujudkan rasa yang lemak dan berkrim.
-Sentiasa mengekalkan rasa dan kualiti.
-Mudah dan senang untuk disediakan.terutama untuk anda yang sibuk dan tiada masa di dapur.
-hanya sepeket untuk seisi keluarga.
-Mempunyai sijil HALAL.
-Lazat untuk dimakan bila-bila masa sahaja.
-Rasa yang boleh menggantikan kentang sebenar
-97% fat free
-rasanya hampir sama dengan mashed potato sebuah restoran makanan segera
-mempunyai sijil halal JAKIM


CARA PENYEDIAAN MASHED POTATO:

Bancuhkan 200g mashed potato powder dengan air panas, kacau sebati dan hidangkan bersama gravy.


CARA PENYEDIAAN GRAVY(50g ):

Bancuhkan gravy powder dengan air panas dan kacau hingga sebati. masukkan air panas sedikit demi sedikit sehingga mencapai kepekatan dan konsestensi yang anda inginkan. tuangkan diatas mashed potato.

Nota : kurangkan air panas untuk mendapat mashed potato yg kental dan lebihkan air panas untuk mendapatkan mashed potato yg lembut.  
- See more at: http://muslimniaga.com.sg/?li=9&p=mashed_potato_gravy#sthash.twMHY6vr.dpuf
MASHED POTATO WITH GRAVY (250g)

-Dibuat menggunakan kentang asli bagi mewujudkan rasa yang lemak dan berkrim.
-Sentiasa mengekalkan rasa dan kualiti.
-Mudah dan senang untuk disediakan.terutama untuk anda yang sibuk dan tiada masa di dapur.
-hanya sepeket untuk seisi keluarga.
-Mempunyai sijil HALAL.
-Lazat untuk dimakan bila-bila masa sahaja.
-Rasa yang boleh menggantikan kentang sebenar
-97% fat free
-rasanya hampir sama dengan mashed potato sebuah restoran makanan segera
-mempunyai sijil halal JAKIM


CARA PENYEDIAAN MASHED POTATO:

Bancuhkan 200g mashed potato powder dengan air panas, kacau sebati dan hidangkan bersama gravy.


CARA PENYEDIAAN GRAVY(50g ):

Bancuhkan gravy powder dengan air panas dan kacau hingga sebati. masukkan air panas sedikit demi sedikit sehingga mencapai kepekatan dan konsestensi yang anda inginkan. tuangkan diatas mashed potato.

Nota : kurangkan air panas untuk mendapat mashed potato yg kental dan lebihkan air panas untuk mendapatkan mashed potato yg lembut.  
- See more at: http://muslimniaga.com.sg/?li=9&p=mashed_potato_gravy#sthash.twMHY6vr.dpuf

No comments:

Post a Comment